Horoz dövüşünde akılalmaz olay! İki kişi feci şekilde hayatını kaybetti - Son Dakika
Dünya

Horoz dövüşünde akılalmaz olay! İki kişi feci şekilde hayatını kaybetti

Horoz dövüşünde akılalmaz olay! İki kişi feci şekilde hayatını kaybetti

Hindistan'da önemli festival kutlamaları arasında yer alan horoz dövüşü esnasında yaşanan iki farklı olay, akıllara durgunluk verdi. Ayaklarına bıçak bağlanan horozlar bir kişiyi bacağından, bir kişiyi de elinden yaraladı. Aldıkları bıçak darbesiyle ağır yaralanan iki şahıs da hayatını kaybetti.

18.01.2023 17:25  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da duyanları hayrete düşüren iki olay yaşandı. Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festival kutlamalarında gerçekleştirilen horoz dövüşü, ölümlerle son buldu.

HOROZ SAHİBİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Dövüş sırasında horozunun ayaklarına bıçak bağlayan Gande Suryapraksha Rao isimli adam hiç beklemediği bir anda saldırıya uğradı. Kabalalıktan korkan horozunun bıçak darbeleriyle bacağından ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

20 YAŞINDAKİ GENÇ DE HOROZUN KURBANI OLDU

Ölümler bununla sınırlı kalmadı. Horoz dövüşü izleyen 20 yaşındaki gence, tellerin üzerinden atlayan horoz saldırdı. Horozun elinden bıçakladığı genç hastane yolunda can verdi.

HİNDU TAKVİMİNDE ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festival kutlamalarında horoz dövüşü en çok ilgi duyulan sporlardan birisi olarak biliniyor. Fakat bazı kişiler horozların ayaklarına bıçak bağlayarak sporu tehlikeli bir hale getiriyor.

Son Dakika Dünya Horoz dövüşünde akılalmaz olay! İki kişi feci şekilde hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Esra Gündüz: Beter olsun. Hayvanlara bıçak bağlıyorlar ki hayvanlar birbirini öldürsün. O hayvanların da sahibi var. 205 1 Yanıtla
  • Nuran Cinar: İLAHİ ADALET İŞDE. BU ŞİDDETE SEYİRCİ KALMAMIŞ YARADAN. 5 0 Yanıtla
  • çiğdem rençber: Iyi olmuş ilahi adalet 5 0 Yanıtla

Advertisement