İngiltere Tornado Savaş Uçaklarını Kıbrıs'ta Konuşlandırıyor - Son Dakika
Dünya

İngiltere Tornado Savaş Uçaklarını Kıbrıs'ta Konuşlandırıyor

İngiltere Tornado Savaş Uçaklarını Kıbrıs\'ta Konuşlandırıyor

İngiltere, Irak'ı kasıp kavuran IŞİD'in ilerleyişi sonrası, Tornado tipi savaş uçaklarını Kıbrıs'ta bulunan Ağrotur Üssü'ne konuşlandırmaya başladı.

12.08.2014 18:42  Güncelleme: 19:41

İngiltere'den beklenen IŞİD hamlesi geldi.

TORNADOLAR AĞROTUR'DA KONUŞLANDIRILACAK

Kıbrıs Rum Radyosu, İngiltere Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamaya dayanarak yaptığı haberde, Tornado tipi iki jetin Kuzey Irak'a insani yardım taşınmasına yardımcı olmak üzere Ağrotur Üssü'ne bugün veya yarın ulaşacağını duyurdu.

İNSANİ YARDIMA KALKAN HERCULES'TE AĞROTUR'DA

IŞİD'den kaçan binlerce kişinin bulunduğu Kuzey Irak bölgesine havadan insani yardım atan Hercules tipi nakliye uçakları da hafta sonundan beri Ağrotur üssünde bulunuyor.

Adada bulunan iki İngiliz Üssü Agratur ve Dikelya İngiliz toprağı sayılıyor ve bu ülkenin egemen bölgesi olarak kabul görüyor. Üsler Ortadoğu krizlerinde ABD tarafından da sıklıkla kullanılmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İngiltere Tornado Savaş Uçaklarını Kıbrıs'ta Konuşlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • YPG: Kürdistan az kaldi 35 23 Yanıtla
    Azrail: Sizler 20 yaşında türk ve kürt askerine körpecik canlara kıyam PKK denen hain örgüte destek verdiğiniz sürece her zaman dışlanacaksınız asla barış olmayacak işe alınırken bile ayrımcılığa uğrayacaksınız yazik ki kardeş olmak yerine hep düşman olmayı tercih ediyorsunuz 0 0
  • asa 44: esada zehirli gazı bu hinbeler vermemişmiydi 13 3 Yanıtla

Advertisement