Zimbabweli Kadınların Ayini! Otostopçuya Tecavüz Edip Yol Kenarına Attılar - Son Dakika
Dünya

Zimbabweli Kadınların Ayini! Otostopçuya Tecavüz Edip Yol Kenarına Attılar

Zimbabwe'de 3 kadın, otostopçuyu arabalarına alıp tecavüz etti. Kadınlar, talihsiz adamı yol kenarına bıraktı. Saldırının nedeninin geleneksel 'Juju' ritüeli olduğu sanılıyor.

26.02.2016 09:19  Güncelleme: 11:18

HABERLER.com/ Zimbabwe'nin Bulawayo şehrinde yaşanan olayda, beyaz bir Toyota Cresta araç kullanan üç kadın, otostopçuya onu gideceği yere bırakma teklifinde bulundu. Adı açıklanmayan adamın polise verdiği ifadede, kendisini cinsel ilişkiye zorlayan kadınların, spermlerini aldıktan sonu onu yol kenarında araçtan indirdiğini ifade etti.

KIRSAL ALANDA TECAVÜZ ETTİLER

Bulawayo polis sözcüsü Precious Simango, adamın şehrin 6. bulvarında kadınların aracına bindiğini, kadınlar aniden rotasını değiştirince adamın şüphelendiğini, kırsalda bir alanda kadınların aracı park ettiğini ve cinsel saldırıya başladığını açıkladı.


ARAÇTAN İNDİRİP KAÇTILAR

Müfettiş Simango, kadınlardan sadece birinin prezervatif kullandığını, diğer iki kadının adamla korunmadan cinsel ilişkiye girdiğini dile getirdi. Simango, kadınların spermlerini hasat ettikten sonra adamı araçtan indirerek kayıplara karıştığını, polisin zanlıların bulunması için soruşturma başlattığını söyledi.

GELENEKSEL JUJU RİTÜELİ

Müfettiş Simango, adamın spermlerini kadınların hasat etmelerinin nedenini açıklamadı lakin bu olay 2011 ve 2012'de ülke genelinde yaşanan bu tarz cinsel saldırılarla büyük benzerlikler taşıyor. Bu saldırılar geleneksel şans arttırıcı 'Juju' ritüellerinde erkek spermine ihtiyaç duyulmasından kaynaklanıyor. Yerel medyaya göre; kurbanlar ya bıçakla veya silahla tehdit ediliyor ya da uyuşturucu verilerek cinsel ilişkiye zorlanıyor. Hasat işlemi gerçekleştikten sonra erkekler yol kenarına atılıyor.


"NHOKWARA BACILARI"NI HATIRLATTI

Kasım 2011'de başkent Harare'de görülen davada üç kız kardeş ve bir erkek yargılanmış. Zanlılar, erkek otostopçuya saldırmak ve spermlerini juju ritüelleri için hasat etmekle suçlanmışlardı. Basında 'Nhokwara Bacıları' olarak bilinen üç kız kardeş yaklaşık 20 civarı erkeğe tecavüz etmiş, bindikleri arabanın kaza yapması sonucu yakayı ele vermişlerdi.


Nhokwara bacıları

HİKAYELERİ FİLM OLMUŞTU

Kaza yerinde inceleme yapan polis aracın içinde 31 adet kullanılmış prezervatif bulmuştu. Üç kız kardeşin hikayesi beyaz perdeye 'Günahkarlar' (Sinners) isimli filmle aktarılmıştı.

Zimbabweli Kadınların Ayini! Otostopçuya Tecavüz Edip Yol Kenarına Attılar

Son Dakika Dünya Zimbabweli Kadınların Ayini! Otostopçuya Tecavüz Edip Yol Kenarına Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Adam: Zimbabweye gidiyorum beyler. 51 5 Yanıtla
  • Xy: Ulan şikayetçi olursam var ya mal mı o ya 34 20 Yanıtla
  • TOLGA ÇEVİK: Zimbabwe YE NERDEN GİDİLİYOR ACABA :)))) 46 2 Yanıtla
  • komık: bana da edın yalvarırırım kadınlar:) 30 4 Yanıtla
  • : Bende bi erkek olarak kadin tarafindan taciz edilem isterim. Zimbabve yakin mi tam olarak nereye dusuyor 30 4 Yanıtla
  • AFYONLU: İzmir zaten dolandirici yuvasi orda elini sallasan yalana carpar.. 6 19 Yanıtla
  • ...: Adana mi dedin? 15 6 Yanıtla
  • Edi: Yinemi Adana 10 6 Yanıtla
  • çay ver kola yaz: çağırın alpaslanı gelsin bi iş çıktı 10 2 Yanıtla
  • Pala Eddii: Adanamı o 1 0 Yanıtla

Advertisement