Kamerun'da Bombalı Saldırı: En Az 11 Ölü - Son Dakika
Dünya

Kamerun'da Bombalı Saldırı: En Az 11 Ölü

Kamerun'un kuzeyinde bulunan bir pazar yerinde art arda düzenlenen 2 intihar saldırısında en az 11 kişi hayatını kaybetti.

23.07.2015 11:30  Güncelleme: 11:34

Kamerun'un kuzeyinde bulunan bir pazar yerinde art arda düzenlenen 2 intihar saldırısında en az 11 kişi hayatını kaybetti.

Kamerun'un kuzeyinde bulunan bir pazar yerinde peş peşe 2 intihar saldırısı gerçekleştirildi. Devlet Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Maroua kentinde bulunan bir Pazar yerinde arka arkaya meydana gerçekleştirilen saldırıda en az 11 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin de yaralandığı belirtildi. Güvenlik görevlileri tarafından yapılan açıklamada ise saldırının dilenci olarak kılık değiştiren iki kadın tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği belirtildi. Şu ana kadar saldırıyı üstlenen olmadı.

Kamerun Devlet Başkanı Paul Biya konuyla ilgili açıklamasında masum insanları hedef alan acımasız saldırıyı kınayarak, saldırıya hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti. - YAOUNDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kamerun'da Bombalı Saldırı: En Az 11 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement