Kazakistan'da Seyhun Nehri'nde 9 kişi boğuldu, 2 çocuk kayıp - Son Dakika
Dünya

Kazakistan'da Seyhun Nehri'nde 9 kişi boğuldu, 2 çocuk kayıp

Kazakistan\'da Seyhun Nehri\'nde 9 kişi boğuldu, 2 çocuk kayıp

Kazakistan'ın Türkistan bölgesinde bulunan Seyhun Nehri'nde 9 kişinin boğulduğu, 2 çocuğun ise arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 20 kişiden oluşan 4 aile, tatil için geldikleri Koksaray köyüne 3 kilometre uzaklıkta bulunan nehirde faciayı yaşadı. Kurtarma çalışmaları sonucunda 6'sı çocuk 9 kişinin cansız bedeni çıkarılırken, 2 çocuğun bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

22.08.2023 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistan'ın Türkistan bölgesinde bulunan Seyhun Nehri'nde 9 kişinin boğulduğu, 2 çocuğu arama çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.

Kazakistan'ın Türkistan bölgesinde 20 kişiden oluşan 4 aile, tatil için geldiği Koksaray köyüne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Seyhun Nehri'nde faciayı yaşadı. İlk belirlemelere göre, nehrin kıyısında yürürken nehre düşen bir kişiyi kurtarmak isteyen 9 kişinin boğulduğu kaydedildi. Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, nehirde yapılan arama kurtarma çalışmalarının sonucunda 6'sı çocuk 9 kişinin cansız bedeninin nehirden çıkarıldığı, 2 çocuğu ise arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı. - ASTANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kazakistan'da Seyhun Nehri'nde 9 kişi boğuldu, 2 çocuk kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement