Kofi Annan Şam'dan Sonra Türkiye'de Bekleniyor - Son Dakika
Dünya

Kofi Annan Şam'dan Sonra Türkiye'de Bekleniyor

Kofi Annan Şam\'dan Sonra Türkiye\'de Bekleniyor

BM-Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın Cumartesi günü Suriye'ye yapması öngörülen ziyaretin ardından Türkiye'yi ziyaret edeceği belirtildi BM eski Genel Sekreteri, BM-Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın...

08.03.2012 13:19

BM-Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın Cumartesi günü Suriye'ye yapması öngörülen ziyaretin ardından Türkiye'yi ziyaret edeceği belirtildi BM eski Genel Sekreteri, BM-Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın Cumartesi günü Suriye'ye yapması öngörülen "kritik" ziyaretin ardından Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi.

Geçen ay Özel Temsilci olarak atanan ve Suriye krizine son vererek, çözümü müzakere etmekle görevlendirilen Kofi Annan'ın Cumantesi günü Şam'da temaslarda bulunması kararlaştırıldı.

Suriye devlet televizyonu da, bir Suriyeli yetkiliyi kaynak göstererek, Esad yönetiminin, Kofi Annan'ın Şam ziyaretini olumlu karşıladığını bildirdi.

Annan'ın bürosu da, Şam ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada "Bu ilk ziyaretin amacı, tüm şiddet ve insan hakları ihlallerine acil olarak son vermeye çalışmak ve Suriye krizine barışçıl bir çözümu teşvik etme çabasını başlatmaktır" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Kofi Annan Şam'dan Sonra Türkiye'de Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement