Londra tren istasyonundaki panolarda Ramazan ayına özel 'Günün Hadisi' yayınlandı - Son Dakika
Dünya

Londra tren istasyonundaki panolarda Ramazan ayına özel 'Günün Hadisi' yayınlandı

Londra tren istasyonundaki panolarda Ramazan ayına özel \'Günün Hadisi\' yayınlandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da, İslam aleminin en kutsal ayı olan Ramazan için anlamlı bir mesaj paylaşıldı. Tren istasyonu panolarında Hz. Muhammed'in hadisinin yer alması dikkat çekti.

20.03.2024 14:59  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müslümanlar için kutsal ay olan Ramazan'ın 9. gününde, Londra merkez tren istasyonundaki panolarda 'Günün Hadisi' yayınlandı. Hz. Muhammed'in hadisini içeren ekranda, "Ademoğullarının hepsi günahkârdır, fakat günah işleyenlerin en hayırlısı, çok tövbe edenlerdir." sözleri yer aldı.

Londra tren istasyonu panolarında Ramazan ayına özel olarak Hz. Muhammed'in hadisi paylaşıldı

RAMAZAN AYINDA MÜSLÜMANLARI UNUTMADILAR

Dünyanın dört bir yanında milyarlarca Müslüman, Ramazan ayının gelişiyle birlikte oruç ibadetini gerçekleştiriyor. Londra tren istasyonu yetkilileri de bu özel ayda Müslümanlar için özel bir jeste imza attı. 'Günün Hadisi' başlığı altında,"Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: Ademoğullarının hepsi günahkârdır, fakat günah işleyenlerin en hayırlısı, çok tövbe edenlerdir." ifadeleri yer aldı.

Londra tren istasyonu panolarında Ramazan ayına özel olarak Hz. Muhammed'in hadisi paylaşıldı

"DİĞER DİNLERİN ÖZEL GÜNLERİNİ DE AYNI ŞEKİLDE KUTLUYORUZ"

Kimileri bu toplumsal mesajdan mutluluk duyarken kimileri ise tartışma konusu haline getirerek, bunun 'yanlış' yönlendirildiğini ve amacına 'aykırı' olduğunu söyledi. Gelen tepkiler sürerken pek çok kişi yapılanı anlamlı bularak alkışladı. İstasyon yetkilileri ise, "Meslektaşlarımızın ve yolcularımızın inançlarını işaretlemek için Paskalya , Noel , Fısıh ve Diwali gibi diğer dinlerin özel günlerini de aynı şekilde kutluyoruz." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Dünya Londra tren istasyonundaki panolarda Ramazan ayına özel 'Günün Hadisi' yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mmt Erd: Bunu sözde müslüman ülke Türkiye de asla göremezsiniz. Varsayalım yanlışlıkla oldu hemen aydınlar engel olurlar şeriat gelecek diye 5 5 Yanıtla
  • Uğur Lastikci: hep halk sınanıyor 3 4 Yanıtla
  • Murat Itibar: Helal olsun adamlara 0 0 Yanıtla

Advertisement