Mısır'da çift cinsel organlı bebek dünyaya geldi - Son Dakika
Dünya

Mısır'da çift cinsel organlı bebek dünyaya geldi

Mısır\'da çift cinsel organlı bebek dünyaya geldi

Mısır'ın Assiut şehrinde bir erkek çocuğu çift cinsel organla dünyaya geldi. Doktorlar, bebeğin bir ikizinin olduğunu ve ikizi gelişmeyi durdurunca bebeğin çift cinsel organla dünyaya geldiğini söylediler.

17.11.2020 21:42  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Assiut Üniversitesi Pediatri Bölümü Başkanı Doktor Ahmed Maher Ali, yaptığı açıklamada, bebeğin her bir cinsel organının tam gelişmiş testis torbalarına sahip olduğunu ve bebeğin her iki cinsel organdan da idrarını yapabildiğini söyledi.

DOKTORLAR VAKAYA TANI KOYAMIYOR

Vakayı "Çekum yerleşimli duplikasyon sendromu" olarak değerlendirdiklerini söyleyen Doktor Ahmed, bir çok çocuk hastalıkları uzmanı ve çocuk cerrahlarının vakaya tanı koyamadıklarını söyledi.

16 AYLIK OLUNCA CİNSEL ORGANLARINDAN BİRİ AMELİYATLA ALINACAK

Doktor Ahmed, ameliyatla cinsel organlardan bir tanesinin alınması için bebeğin 16 aylık olmasını beklediklerini söyledi.

Son Dakika Dünya Mısır'da çift cinsel organlı bebek dünyaya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • OĞUZHAN: Allah yardımcısı olsun 70 0 Yanıtla
  • la: bekleyınde buyuyunce kendı karar versın 4 14 Yanıtla
  • big duck: Neden alıyor abi bırak dursun. Sağlık tehditi olmucaksa neden alıyosunuz? ilerde çok sövcek arkanızdan 2 11 Yanıtla
  • cansu: çift dünyaya getirdi ne ya mevlam ne verirse o olur. 1 3 Yanıtla
  • Ahsen : Allah her organın yedeğini verse ne güzel olur du. Organ naklinede yardımcı olurdu. Çocuk şanslı bir istemiş Allah cömert davranmış iki vermiş. Allah,tan istedim, bir göz. Allah verdi iki göz. Hemide ennn.. güzel orğanlardan vermiş. Allah bereket versin daha ne olsun onu bulamayanlar da var. 0 1 Yanıtla

Advertisement