- Nazan Eckes En İyi Yazarlar Arasında - Son Dakika
Dünya

- Nazan Eckes En İyi Yazarlar Arasında

- Nazan Eckes En İyi Yazarlar Arasında

- Nazan Eckes En İyi Yazarlar Arasında Ünlü Moderatör Nazan Eckes, Yazdığı Kitabıyla İnternette Düzenlenen En İyi Yazar Yarışmasında Beşinci Oldu

14.12.2010 20:30

- NAZAN ECKES EN İYİ YAZARLAR ARASINDA

Ünlü moderatör Nazan Eckes, yazdığı kitabıyla internette düzenlenen en iyi yazar yarışmasında beşinci oldu.

Alman televizyonlarının sevilen moderatörü Nazan Eckes, yazdığı "Guten Morgen Abendland" isimli kitabıyla internet üzerinden düzenlenen Leserpreis 2010 yarışmasında beşinci oldu. Göçmenler aleyhine sarf ettiği sözlerle gündeme oturan Thilo Sarrazin aynı yarışmada dördüncü olurken, birinci Bad Boy Uli, ikinci Jocker Schweizer, üçüncü ise Jonether Safran Foer oldu. Yarışmada ilk üç sırada yer alan yazarlara altın, gümüş ve bronz dalında en iyi yazar ödülleri verildi.

SORULAR BU KİTABI YAZMAYA YÖNELTTİ

Almanların en çok televizyonda görmek istediği isimlerden olan Nazan Eckes, "Bana bu güne kadar kariyer konusunda Alman basını sürekli 'Türk asıllı olmanız size sorun yarattı mı', Türk basını ise 'Türk olmanız sizin için dezavantaj oluşturdu mu, hiç ayrımcılığa uğradınız mı?' gibi sorular sordular. Aslında bu kitabı yazmama biraz da bu sorular neden oldu. Daha sonra konuyu ailem ve kardeşlerimle konuştuktan sonra bu kitabı yazmaya karar verdim" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya - Nazan Eckes En İyi Yazarlar Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement