Genç Kadın, Oğlundan Korktuğu İçin Kendini Kısırlaştırdı! - Son Dakika
Dünya

Genç Kadın, Oğlundan Korktuğu İçin Kendini Kısırlaştırdı!

Genç Kadın, Oğlundan Korktuğu İçin Kendini Kısırlaştırdı!

İngiltere'de oğluna bir kardeş getirmek isteyen anne; oğlunun, doğacak bebeği ölümle tehdit etmesinin ardından kendini kısırlaştırdı.

23.11.2015 15:01  Güncelleme: 16:33

HABERLER.COM İngiliz anne Beth Burton bir çocuk sahibi daha olmak istiyordu. Ama Asperger sendromundan mustarip oğlunun yeni bebeği ölümle tehdit etmesinin ardından kendini kısırlaştırdı.

İLK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDUĞUNDA 8 YAŞINDAYDI

Bir elektrikli aleti boğazına dayayan ve annesini intihar etmekle tehdit eden bir çocuğun annesi, oğluna yardım bulmak için yaşadıklarını anlattı. Beth Burton'ın oğlu Michael, annesini ilk kez intiharla tehdit ettiğinde sadece sekiz yaşındaydı. Bu olaydan aylar sonra oğlu kendi boynuna bir elektrikli matkap tuttu.

Michael kendine ve ailesine nasıl zarar vereceğini resmederek de gösterdi. Annesine aileye yeni bir üyenin gelmesi durumunda bebeği öldüreceğini de söyledi.

"TEHDİTLERİNDEN O KADAR ÇOK KORKTUM Kİ KENDİMİ KISIRLAŞTIRDIM"

Beth, oğlunun tehditlerini o kadar ciddiye aldı ki kendisini kısırlaştırarak yeni bir çocuk hayallerine bir son verdi.

"Oğlumun tehditlerinden o kadar çok korktum ki kendimi kısırlaştırdım." dedi.

"BANA KARDEŞ GELİRSE ONU ÖLDÜRÜRÜM"

38 yaşındaki Beth, oğlu Michael'ın "Yeni bir bebeğin dünyaya gelmesi durumunda onu öldüreceğim zira sen sadece benim annemsin, başkasının değil. Hiç kimse bana yardım etmiyormuş gibi geldi. Bir sağlık çalışanı beni ilgi çekmek için belirtiler uydurmakla bile suçladı. Her zaman bir çocuğum daha olsun istiyordum. Bir kızım olsun isterdim. Oğlumun tehdidini yerine getireceğine gerçekten inandığımdan hayallerimden vazgeçmek zorunda kaldım." dedi.

MICHAEL'A OTİZM TEŞHİSİ KONDU

Şu anda 15 yaşında olan Michael'a sonunda otizm teşhisi kondu ve özel bir okula gidiyor. Bir tedavi programı görüyor; şimdi daha mutlu ve sakin.

Beth, "Hikayemizi anlatmak istememizin nedeni, diğer ailelerinden bizim gibi acılar yaşamasını engellemek." diyerek sözlerini sürdürdü.

Kaynak: mirror.co.uk, Ann Cusack.

Son Dakika Dünya Genç Kadın, Oğlundan Korktuğu İçin Kendini Kısırlaştırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • TÜRK: BU ÇOCUK HİÇ DAYAK YEMEMİŞ BİR GÜZEL DÖVECEN HEMDE EVİRE ÇEVİRE DÖVECEN.... 31 8 Yanıtla
  • psikolog: hani gavurlar cocugunu güzel egitiyorlardi,,nerede o kemelist kafalili gerzekler. 17 19 Yanıtla
    h: Gerzek sensin lan 3 5
  • yasemin: anne terligi diye bisey var turkiyede annem kucukken tetligi eline aldinmi sikiyorsa kac muhakkak o terlik hedefini bulutdu bide bu anne deneseydi 22 8 Yanıtla
  • a: bende şey edecekmiş sandım 2 19 Yanıtla
  • İnci: O bebeyi bana versinler kafasına sarı bezle vura vura adam etmezsem bende inci değilim:)) 17 3 Yanıtla
  • Vatan sever: Allah boyle bi evladi kimsenin basina vermesin zor evet cok zor kadin carasiz kalip kendini kisirlastirmis saygi duymak lazim yasayan bilir cunku . 20 0 Yanıtla
  • duru: Biz çocukken 2 tokat yerdik sesimiz kesilirdi fenami oldu yok adam olduk saygıyı sevgiyi öğrendik ağzına iki Carp bak ne oluyor simarik 8 11 Yanıtla
    psikolog: duru sen kesin gerikafali bir kemelistsin gibi geliyor bana,yanlisim varsa söyliyebilirsin,saygilar. 8 4 duru: Hasta olduğunu bilmiyordum pardon 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement