Ordulu İş Adamlarından Almanya'ya İş Gezisi - Son Dakika
Dünya

Ordulu İş Adamlarından Almanya'ya İş Gezisi

Ordulu İş Adamlarından Almanya\'ya İş Gezisi

Ordu'dan Frankfurt'a gelen 20 kişilik heyette bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Hessen Eyaleti'ndeki işletmeleri inceledi.

10.11.2015 17:04  Güncelleme: 17:16

Ordu'dan Frankfurt'a gelen 20 kişilik heyette bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Hessen Eyaleti'ndeki işletmelerde incelemelerde bulundu.

Ordu Ticaret Odası tarafından organize edilen iş gezisine aralarında Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Ordu Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin gibi isimlerin de yer aldığı 20 kişi katıldı. Almanya'nın Hessen Eyaleti'nde bulunan fabrikaları ziyaret eden ve Türk - Alman iş adamları ile görüşen heyette yer alan iş adamları, ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade etti. İlk olarak Wetzlar'da bulunan Yıldız CNC Teknik Fabrikası'nı ziyaret eden heyet, aynı bölgede bulunan Leica Fabrikası'nı ve diğer fabrikaları ziyaret ederek üretim süreciyle ilgili bilgi aldı. Daha sonra iş adamları derneklerini ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan heyet, ertesi gün MÜSİAD Hessen tarafından düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

SOMUT PROJELER GELECEK

Frankfurt Başkonsolosluğu'nu da ziyaret ederek Başkonsolos Mustafa Çelik ve Ticaret Ataşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu ile görüşen iş adamları, Hessen Eyaleti'nde ve Ordu'da yatırım olanakları konusunda Avrupa'da yaşayan iş adamları ile güzel bir iletişim kurduklarını, bu adımları somut projelerle hayata geçirmek istediklerini söyledi. Ordu heyetinin ziyaretlerinin organizasyonunda sorumluluk alan Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Şaşmaz, İş Adamı Recep Yıldız ve Gazeteci İsa Deveçeken de ziyaretin çok verimli geçtiğini ve bu projelerin sürdürülmesinin kendilerini çok mutlu edeceğini dile getirdi. - HESSE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Ordulu İş Adamlarından Almanya'ya İş Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement