Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına çeviren ilk kanıt - Son Dakika
Dünya

Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına çeviren ilk kanıt

Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına çeviren ilk kanıt

Mısır piramitleri hakkında bilinmeyen birçok sır var. Bu yapılar halen bazı gizemler taşıyor. Uzmanlar ise piramitlerin koruduğu sırları çözmek için araştırmalarına devam ediyor. Diğer yandan piramitler komplo teorisyenlerinin de en çok ilgilendiği konulardan biri. Yıllardır birçok dudak uçuklatan iddia ileri sürülmüştü. Şimdi piramitler hakkında eski bir iddia yeniden gündeme geldi. Piramitlere yakın bir yerde bulunan bir yapı uzaylıların varlığına dair kanıt olarak gösteriliyor. İşte detaylar.

16.12.2021 10:50  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da dağlarda devasa bir halka bulunuyor. Ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring bu halkanın aslında bir UFO yüzünden oluştuğunu belirtti. Waring, Google Haritalar'da halkanın yerini gösterip, "Bir tür yüzük. 1.6 km'lik bir boyuta sahip. Sanki bir UFO inmiş ve uzun bir süre kalmış gibi görünüyor. Kesinlikle bir uzay gemisine ait" dedi.

Waring halkanın alt kısmında patika olduğunu ve bu yolun UFO'ya ulaşmak için kullanıldığını ileri sürdü. Popüler uzaylı avcısı sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu yüzük veya halka, büyük piramitlerden birkaç km uzaklıkta bulunuyor. Piramitlerin yapımına yardım eden uzaylıların gemisine ait bir iniş yeri. UFO uzun süre burada kaldı. Piramitlerin yapımı tamamlandığında ise gitti."

Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına uğratan ilk kanıt

''GERÇEK BİR İNİŞ YERİNE BAKIYORUZ''

Waring'in açıklamaları başka komplo teorisyenleri tarafından da desteklendi. Dünya dışı varlıklar hakkında uzman olduğunu söyleyen bir kişi, "Eski Mısır'da uzaylılarla iletişim kurulduğunu gösteren birçok kanıt var. Bu kanıtlar gözümüzün önünde. Waring'in paylaştığı halka örneklerden sadece biri. Gerçek bir iniş yerine bakıyoruz. Burada kesinlikle derinlemesine araştırma yapılması gerekli" dedi.

Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına uğratan ilk kanıt

ARKEOLOG, UZAYLI İDDİASINI ONAYLAMADI

Scott Waring'in açıklamaları ve paylaştığı görseller sosyal medyada kendine oldukça yer buldu. Fakat arkeolog olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısı işin içinde uzaylı olmadığını ve iddiaların saçma olduğunu belirtti ve şu yorumda bulundu: "Yıllar önce antik bir papirüs bulundu. Bu papirüste tonlarca ağırlıktaki materyalin nasıl taşındığı ortaya çıkarıldı. UFO iniş yeri olarak söylenen yer ise kesinlikle uzaylıların işi değil. Piramitler uzaylılar tarafından yapılmadı."

Son Dakika Dünya Piramitlerin yapımına uzaylılar mı yardım etti! İşte dünyayı şaşkına çeviren ilk kanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kamil Kongurtay: çocukluğumdan beri ispatlanamamış iddia ve sıktı artık... 0 0 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : Ne uzaylısı piramitlere taş çıkartılan ocak orası bırakın saçma teorileri,cahiller inanır buna ancak 0 0 Yanıtla
  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Avustralya Başbakanı, bıçaklı saldırganı engellemeye çalışan Fransız vatandaşını övdü
    13:49 Avustralya Başbakanı, bıçaklı saldırganı engellemeye çalışan Fransız vatandaşını övdü

    Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, alışveriş merkezindeki bıçaklı saldırganı uzaklaştırmaya çalışan Fransa vatandaşı Damien Guerot'un istediği kadar ülkede kalabileceğini, vatandaş olmasının memnuniyetle karşılanacağını söyledi. Guerot, saldırı anında Fransız arkadaşıyla birlikte harekete geçerek saldırganı durdurmaya çalıştıklarını belirtti. Saldırganın babası, oğlunun psikolojik rahatsızlığı olduğunu ifade etti.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu
    13:37 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrindeki Eski Camii'nde düzenlenen 'Yatsı Namazı Buluşması' programında gurbetçilerle bir araya geldi. Erbaş, konuşmasında ibadetin önemini vurgulayarak, dürüstlüğün ve hümanizmin İslam'da aranması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, İslam'ın barış dini olduğunu vurguladı ve Müslümanların İslam'ı güzel bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi.


Advertisement