Putin, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın taklidini yaptı! O anlar kameralara yansıdı - Son Dakika
Dünya

Putin, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın taklidini yaptı! O anlar kameralara yansıdı

Rus lider Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için beklediği esnada Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın çevresindekilerle samimi şekilde selamlaştığını gördü. Şaşkınlığını gizleyemeyen Putin'in Kalın'ın taklidini yaptığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

18.09.2022 12:35  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özbekistan'ın Semerkant kentinde düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi'nde merakla beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi gerçekleştirildi. Putin'in görüşme için beklediği sıradaki hareketleri ise adeta görüşmeye damga vurdu.

KALIN'I RUS HEYETLE SELAMLAŞIRKEN GÖRDÜ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ı Rus heyetle samimi bir şekilde selamlaşırken gören Putin, kendisini tutamadı ve gülerek Kalın'ın taklidini yaptı. Putin'in kameraya yansıyan bu anları kısa bir süre içerisinde sosyal medyada da dolaşıma girdi.

KORONA NEDENİYLE KİMSEYLE YAKINLAŞMIYOR

Rusya Devlet Başkanı Putin'in İbrahim Kalın'ın hareketlerine şaşırmasının nedeni de çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre Rus liderin hala koronavirüs nedeniyle sıkı tedbirler uyguladığı ve hiç kimse ile samimi şekilde selamlaşmadığı öğrenildi.

Putin, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın\'ın taklidini yaptı! O anlar kameralara yansıdı

Son Dakika Dünya Putin, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın taklidini yaptı! O anlar kameralara yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şaban Gezgin: Putin için Avrupalılar ne derse desin bence Putin türk dostu birlikte çalışılmalı baksanıza ABD çevremizi silahlandırıyor esas düşman Avrupalılar ABD yakında ikinci Çanakkale savaşı gibi savaş olur bunlarla görürsünüz bunlar kalleş insanlar 0 0 Yanıtla
  • Ayvalık açıklarında yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı
    13:57 Ayvalık açıklarında yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yakalanan 131 düzensiz göçmen hakkında işlem başlatıldı. Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen gruplar, Ayvalık açıklarında 3 lastik botla Midilli Adası'na doğru seyrediyordu. TCSG-61 ve KB-115 ekipleri tarafından yakalanan düzensiz göçmenler, Ayvalık ilçesinde bulunan Cunda Adası'na getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından insani yardımlar yapılan göçmenler, İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek.


Advertisement