"Şöhret için soyunurum" sözü bu kez ev satmak için kullanıldı: Evlerini satmak için çırılçıplak poz verdiler - Son Dakika
Dünya

"Şöhret için soyunurum" sözü bu kez ev satmak için kullanıldı: Evlerini satmak için çırılçıplak poz verdiler

Yeni Zelandalı bir çift, evini satmak amacıyla çıplak poz verince viral oldu. Lawrence Simpson'ın pandemi nedeniyle işi bozulunca çift ülkenin önde gelen tatil beldelerinden Queenstown'daki kır evini satmaya karar verdi. Satmak için de sıradışı bir yola başvurdular. 'Trade Me' adlı sitedeki ilan için karı koca evin içinde çıplak poz verdi. İlan 11 binden fazla kez incelendi.

19.02.2022 15:03  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Zelanda'da ikamet eden ve tur rehberliği yapan Lawrence Simpson da koronavirüs salgınından nasibini alanlar arasında yer aldı. Simpson, pandemi nedeniyle işlerinin bozulmasından sonra evini satışa çıkarmaya karar verdi. Satış ilanı için ise sıra dışı bir yöntem seçti.

KARI KOCA ÇIPLAK POZ VERDİLER

Queenstown'daki kır evini daha kısa sürede satmak isteyen Simpson, Trade Me' adlı sitedeki ilan için evin önünde karısıyla birlikte çıplak poz verdi. İlan sosyal medyanın gündemine oturdu.

Karı kocanın ev ilanı için verdiği çıplak poz, bir anda gündeme oturdu

2 MİLYON 880 BİN TL İSTİYOR

"Buzul manzaralı kaçış alanı" olarak tanımlanan evin özelliklerine dair bilgilerde ilanda yer aldı. Okula 1, kafe ve barlara 3 kilometre uzaklıktaki evin fiyatı ise 315 bin Yeni Zelanda doları (2 milyon 880 bin TL) olarak açıklandı. Evin içinde güneş enerjisi ve yağmur suyunu dönüştüren alanlar olduğu da açıklandı.

Karı kocanın ev ilanı için verdiği çıplak poz, bir anda gündeme oturdu

"İLAN ÇOK İLGİ ÇEKTİ"

Yerel haber sitesi Stuff'a konuşan Simpson, "İlanı verdiğimizden beri bir hayli ilgi çekti. Christchurch'te yaşayan ve tatil için ev arayanlar da aradı, çıplak çiftin de evle satılıp satılmadığını soranlar da! Elbette çift dahil değil" dedi.

"Şöhret için soyunurum" sözü bu kez ev satmak için kullanıldı: Evlerini satmak için çırılçıplak poz verdiler

Son Dakika Dünya 'Şöhret için soyunurum' sözü bu kez ev satmak için kullanıldı: Evlerini satmak için çırılçıplak poz verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement