Tekerlek Üreticisi Maxion Wheels, 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına Katılıyor - Son Dakika
Dünya

Tekerlek Üreticisi Maxion Wheels, 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına Katılıyor

Tekerlek Üreticisi Maxion Wheels, 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına Katılıyor

Yolcu taşıtları, kamyonetler ve ticari kamyon ve tırlar için tekerlek üreten Maxion Wheels Moskova, Rusya’daki COMTRANS 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına katılacağını açıkladı.

17.08.2015 14:20

Yolcu taşıtları, kamyonetler ve ticari kamyon ve tırlar için tekerlek üreten Maxion Wheels Moskova, Rusya'daki COMTRANS 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına katılacağını açıkladı.

Yolcu taşıtları, kamyonetler ve ticari kamyon ve tırlar için tekerlek üreten Maxion Wheels Moskova, Rusya'da gerçekleşecek olan COMTRANS 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına katılacağını bugün duyurdu. Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğunun (BDT) en büyük sergisi niteliğindeki ticaret fuarı, 8 -12 Eylül tarihleri arasında Crocus Fuar Merkezinde gerçekleşecek. Maxion Wheels temsilcileri, Salon 15, Stant No. 15-186'da katılım gösterecek.

Maxion Wheels, dünya çapında 10binden fazla çalışanı ile yılda 65 milyon tekerlek üreten ve 2 milyar Dolar'dan fazla satış yapan dünyanın en büyük tekerlek üreticilerinden biridir. Şirket 5 kıtada, 12 ülkede 21 merkezi ile dünyadaki orijinal ürün üreticilerine hizmet verirken, Kuzey, Orta ve Güney Amerika, Avrupa ve Asya'da en gelişmiş teknik servis merkezlerine sahiptir. - BERLİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tekerlek Üreticisi Maxion Wheels, 2015 Uluslararası Ticari Araç Fuarına Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement