Trabzon-Cidde seferini yapan yolcu uçağı acil iniş yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Trabzon-Cidde seferini yapan yolcu uçağı acil iniş yaptı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Trabzon-Cidde seferini yapan yolcu uçağı acil iniş yaptı
 Güncelleme: 

Trabzon-Cidde seferini yapan yurt dışı merkezli özel bir hava yolu şirketine ait yolcu uçağı, bir motorunun arızalanması nedeniyle Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Sorunsuz bir şekilde inen uçaktaki yolcular ve mürettebat tahliye edildi.

Yurt dışı merkezli özel bir hava yolu şirketine ait Trabzon-Cidde seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, bir motorunun arızalanması nedeniyle Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı.

UÇAK SORUNSUZ ŞEKİLDE İNDİ

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Trabzon-Cidde seferini yapan yolcu uçağı, bir motorunun arızalanması üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş izni istedi. Uçak, gerekli tedbirlerin alınmasının ardından havalimanına sorunsuz indi. Yolcu ve mürettebat, uçaktan sorunsuz şekilde tahliye edildi.

Trabzon-Cidde seferini yapan yolcu uçağı Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan uçağın iniş yaptığı anlar çevredeki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: AA