Vanuatu'daki Depremde Ölü Sayısı 14'e Yükseldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Vanuatu'daki Depremde Ölü Sayısı 14'e Yükseldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Vanuatu\'daki Depremde Ölü Sayısı 14\'e Yükseldi
 Güncelleme: 

Vanuatu'da meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki deprem sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e ulaşırken, 200 kişi de tedavi altına alındı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

PASİFİK'teki ada ülkelerinden Vanuatu'da dün meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e yükseldiği belirtildi.

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC) yetkilisi Katie Greenwood, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada depremden etkilenenler için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Greenwood, ilk yardım, barınma ve su gibi ihtiyaçlar olduğunu kaydederek, depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e yükseldiğini, 200 kişinin de tedavi altına alındığını bildirdi.

Kaynak: DHA