Ya Eyfel Kulesi bombalansaydı? Ukrayna Parlamentosu'ndan kurgu video - Son Dakika
Dünya

Ya Eyfel Kulesi bombalansaydı? Ukrayna Parlamentosu'ndan kurgu video

Ukrayna parlamentosunun Avrupalıların dikkatini çekmek için hazırlattığı kurgu videolar sosyal medyanın gündeminde. Videolarda sanki Avrupa başkentleri bombalanıyor gibi gösteriliyor. Ukraynalı vekiller görüntülerle Avrupalılara "Biz düşersek siz de düşersiniz" mesajını verdi.

16.03.2022 09:05  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftalardır Rus ordusunun işgaline maruz kalan Ukraynalılar, hem ülkelerini savunuyor hem de tüm dünyaya seslerini duyurmaya çalışıyor. Ukrayna lideri Zelenski başta olmak üzere birçok isim, savaşın durdurulması için çağrı yapıyor. Bu noktada Avrupa ülkelerinden de destek isteniyor. Ancak AB ve NATO üye ülkeleri şu zamana kadar Ukrayna için sınırlı adımlar atabildi.

AVRUPA BAŞKENTLERİNİ BOMBALANMIŞ GİBİ GÖSTERDİLER

Böyle bir dönemde Ukrayna parlamentosunun Avrupalıların dikkatini çekmek için hazırlattığı kurgu video, sosyal medyanın gündemine girdi. Paylaşılan videolarda sanki Avrupa başkentleri bombalanıyor gibi gösteriliyor.

Ukraynalıların empati için hazırladığı kurgu video sosyal medyada gündem oldu! Eyfel bombalanıyor

"BİZ DÜŞERSEK SİZ DE DÜŞERSİNİZ"

Kurgu videoda Fransa'nın sembol yapısı Eyfel Kulesi, ünlü Garnier Opera Binası'nın da bombalandığı görülüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin sonunda Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski'nin "Bunun başka bir Avrupa başkentinde olduğunu düşünün. Sonuna kadar savaşacağız. Bize yaşamak için bir şans verin. Ya Ukrayna hava sahasını kapatın ya da bize savaş uçağı verin. Biz düşersek siz de düşersiniz" mesajı paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ya Eyfel Kulesi bombalansaydı? Ukrayna Parlamentosu\'ndan kurgu video

Son Dakika Dünya Ya Eyfel Kulesi bombalansaydı? Ukrayna Parlamentosu'ndan kurgu video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement