Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, ABD Başkanı Trump'la görüşmesinde gizli telefon kullandığı ortaya çıktı - Son Dakika
Dünya

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, ABD Başkanı Trump'la görüşmesinde gizli telefon kullandığı ortaya çıktı

Yunanistan Başbakanı Miçotakis\'in, ABD Başkanı Trump\'la görüşmesinde gizli telefon kullandığı ortaya çıktı

ABD Başkanı Donald Trump ile Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Miçotakis'in, Trump'la görüşmesinde ABD'li yetkililerin gizlilik amacıyla verdiği bir cihazı kullandı.

28.08.2020 18:25  Güncelleme: 19:51

ABD Başkanı Donald Trump, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile dün yaptığı telefon görüşmesinde, Doğu Akdeniz'de, Türkiye ve Yunanistan arasında diyalog çağrısı bulundu. Miçotakis'in Trump ile görüşmesinde önemli bir detay ortaya çıktı. Miçotakis, Trump'la telefon görüşmesinde, ABD'li yetkililerin gizlilik amacıyla özel olarak verdiği cihazı kullandı.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, ABD Başkanı Trump'la görüşmesinde gizli telefon kullandığı ortaya çıktı

ABD'NİN GİZLİ TELEFONUYLA KONUŞTU

Miçotakis, Trump'la telefon görüşmesinde, ABD'li yetkililerin gizlilik amacıyla özel olarak verdiği cihazı kullandı. Miçotakis'in elindeki ahizenin üzerinde "Uyarı. ABD hükümetinin malı. ABD Dışişleri Bakanlığı" yazıyor.

"DOĞU AKDENİZ'DE ARTAN TANSİYONDAN ENDİŞELİYİZ"

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere dün yaptığı yazılı açıklamada Trump'ın Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini bildirmişti. Görüşmede Trump'ın NATO müttefikleri Türkiye ve Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de artan tansiyondan dolayı endişeli olduğu ifade edilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, ABD Başkanı Trump'la görüşmesinde gizli telefon kullandığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memet: bu turmp zaten salıyor bu itleri üstümüze bizim şu natodan ab den kutulmmaız şart şangay a kapak atmak bunlara darbe olur bence nerde bizim türk devletleri hani birinin sesi cıkmıyor 8 0 Yanıtla

Advertisement