Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü İş Birliği Konularını Görüştü - Son Dakika
Eğitim

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü İş Birliği Konularını Görüştü

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü İş Birliği Konularını Görüştü

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitim ve yargı alanlarındaki iş birliği konuları ele alındı. Başsavcı Çalış, eğitim ve yargı arasındaki iş birliğinin toplumsal huzur ve refahın artmasına katkı sağlayacağını belirtti.

19.09.2023 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitim ve yargı alanlarındaki iş birliği konuları ele alındı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, eğitim ve yargı alanlarında yürütülen çalışmalar ve iş birliği imkanları görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kökrek, Başsavcı Çalış'a teşekkür ederek, eğitim kalitesinin artırılması için yargı ile iş birliği içinde olacaklarını söyledi.

Başsavcı Çalış da, Kökrek'in konukseverliğinden dolayı teşekkür ederek, eğitimin önemine vurgu yaptı. Çalış, "Eğitim ve yargı, toplumun temel direkleridir. Bu iki kurum arasındaki iş birliği, toplumsal huzur ve refahın artmasına katkı sağlayacaktır. Bizler de bu amaçla her zaman Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü İş Birliği Konularını Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement