Alanya Üniversitesi'nin yeni genel sekreteri Dr. Murat Süslü oldu - Son Dakika
Eğitim

Alanya Üniversitesi'nin yeni genel sekreteri Dr. Murat Süslü oldu

Alanya Üniversitesi\'nin yeni genel sekreteri Dr. Murat Süslü oldu

Dr. Murat Süslü, Alanya Üniversitesi'nin yeni genel sekreteri olarak atandı. Yükseköğretim kariyerine 2005 yılında Koç Üniversitesi'nde başlayan Süslü, Beykent Üniversitesi'nde 13 yıl boyunca Genel Sekreter olarak çalıştı ve YÖKAK Kalite Kurulu Kalite Değerlendirme Takımı üyelikleri yaptı. Ayrıca, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ve Doğuş Üniversitesi'nde danışman olarak görev yaptı. Dr. Süslü, çevreye duyarlı stratejiler çerçevesinde Türk konaklama sektörü hakkında bir kitaba sahip ve bilimsel çalışmalarını yine aynı alanda sürdürüyor.

19.06.2023 18:30

Alanya Üniversitesi'nin yeni genel sekreteri Dr. Murat Süslü oldu.

Yükseköğretim kariyerine 2005 yılında Koç Üniversitesi'nde idari görevle başlayan Dr. Murat Süslü, Beykent Üniversitesi'nde 4 yıl Genel Sekreter Yardımcısı ve 9 yıl boyunca Genel Sekreter olarak çalıştı. YÖKAK Kalite Kurulu Kalite Değerlendirme Takımı üyelikleri yapan Dr. Süslü, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) ve Doğuş Üniversitesi'nde danışman olarak bulundu.

"Çevreye Duyarlı Stratejiler Çerçevesinde Türk Konaklama Sektörü" adlı bir kitabı bulunan Dr. Süslü, bilimsel çalışmalarını yine aynı alanda yürütüyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Alanya Üniversitesi'nin yeni genel sekreteri Dr. Murat Süslü oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement