Antalya Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Kursları Başladı - Son Dakika
Eğitim

Antalya Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Kursları Başladı

Antalya Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi\'nde Yeni Dönem Kursları Başladı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'nde yeni dönem kursları başladı. Ev tekstili, dil, müzikal kurslar ve daha birçok alanda kurslar düzenleniyor. Başvurular ise hala devam ediyor.

04.10.2023 17:32  Güncelleme: 17:37

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) yeni dönem kursları başladı. Kurslara kaydolmak isteyenler için ise başvurular devam ediyor.

Yeni dönemde birçok alanda kurs açıldığını belirten Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz; ev tekstili, nakış, oya, takı tasarımı, bilgisayar, dil (İngilizce, Almanca, Rusça) yabancılar için Türkçe kursu, müzikal kurslar (Keman, bağlama, gitar), akıl ve zeka oyunları, drama, tiyatro, gösteri sanatları, resim ve boyama, ahşap süsleme ve boyama, okuma-yazma, arıcılık, hayvan yetiştiriciliği, sportif kurslar (badminton, voleybol, futbol), hijyen ve ilk yardım kursları olmak üzere birçok dalda kursun başladığını belirtti. Müdür Yılmaz, kurum tarafından verilen ve eklenecek olan tüm kursların Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı olduğunu söyleyerek kurslara kayıtların devam ettiğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Antalya Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement