Artvin'de Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Uçurtma Şenliği Gerçekleştirildi - Son Dakika
Eğitim

Artvin'de Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Uçurtma Şenliği Gerçekleştirildi

Artvin\'de Cumhuriyet\'in 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Uçurtma Şenliği Gerçekleştirildi

Artvin'de, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 'Uçurtma Şenliği' düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte öğrenciler, Atatürk siluetli tişörtler giyerek Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe'de bir araya geldi. Çocuklar, Türk bayraklarıyla marş ve şarkılar söyledi ve uçurtma uçurdu. Etkinlik, öğrencilerin ay yıldızlı balonları uçurmasıyla sona erdi.

27.10.2023 13:15  Güncelleme: 13:38

Artvin'de, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında "Uçurtma Şenliği" gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Cumhuriyetin 100'üncü yılında 100 Öğrenci ile 100 Uçurtma Şenliği" sloganıyla organize edilen etkinlik için ay yıldızlı ve Atatürk siluetli tişörtleri giyen öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe'de bir araya geldi.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan çocuklar, marş ve şarkılar söyledi, ardından da uçurtma uçurdu.

Etkinlik, öğrencilerin ay yıldızlı balonları uçurmasıyla sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, AA muhabirine, her Türk vatandaşı gibi Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Cumhuriyet coşkusunu toplumun her kesimiyle paylaşmaya çalıştıklarını belirten Acar, "Cumhuriyetin tüm yönleriyle çocuklara tanıtılması, nimetlerinin görünür hale getirilmesi için bu faaliyetleri yapıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Artvin'de Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Uçurtma Şenliği Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement