Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Eğitim

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi\'nde Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni, Spor Vadisi'ndeki Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Törende, mezun öğrencilere başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, birincilikle mezun olan öğrencilere plaket takdim etti. Dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri verildi. Mezuniyet belgelerini havaya kaldıran öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi ve keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. Törene, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve diğer protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile aileler katıldı.

09.07.2023 12:50  Güncelleme: 12:52

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Üniversitenin merkez yerleşkesindeki Spor Vadisi'nde yer alan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Konuşmanın ardından, fakülte ve meslek yüksekokullarını birincilikle bitiren öğrenciler kütüğe plaket çaktı.

Programda, dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini havaya kaldıran öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekildi.

Öğrenciler, daha sonra geri sayım ve müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Programa, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile akademik ve idari personeller ve aileler de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement