Bozüyük Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Gezi Düzenledi - Son Dakika
Eğitim

Bozüyük Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Gezi Düzenledi

Bozüyük Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Gezi Düzenledi

Bozüyük Belediyesi tarafından yaz sanat ve spor okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Dörtnal Geziyorum' etkinlikleri sona erdi. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı ücretsiz gezilerde öğrenciler Kentpark Atlı Binicik Kulübü'nde at binme seanslarına katıldı, Sabancı Uzayevi'nde astronomi ve uzay bilimleri hakkında bilgi edindi ve Eti Sualtı Dünyası'nı gezdi. Gezi boyunca öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

18.08.2023 17:59  Güncelleme: 18:00

Bozüyük Belediyesi tarafından yaz sanat ve spor okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen ve yaklaşık 300 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen "Dörtnal Geziyorum" etkinlikleri sona erdi.

Öğrencilerin yaz boyunca tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla Bözüyük Belediyesi tarafından yaşama geçirilen sanat ve spor yaz atölyeleri kapsamında düzenlenen ücretsiz Eskişehir gezileri "Dörtnal Geziyorum" tamamlandı.

Haftada 2 gün olmak üzere 3 hafta boyunca devam eden ücretsiz gezilerde öğrenciler Kentpark'ı ziyaret ederek Kentpark Atlı Binicik Kulübü'nde eğitmenler eşliğinde at binme seanslarına katıldı. Öğle yemeklerinin ardından Sazova Parkı'nda Sabancı Uzayevi seansına katılan öğrenciler astronomi ve uzay bilimleri hakkında bilgi edindi. Ardından Eti Sualtı Dünyası'nı gezen öğrenciler burada da sualtının renkli ve büyüleyici dünyası ile tanıştı. Gezi boyunca öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Bozüyük Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Gezi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement