Çerkeş'te Çocuklara Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Durma Eğitimi Verildi - Son Dakika
Eğitim

Çerkeş'te Çocuklara Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Durma Eğitimi Verildi

Çerkeş\'te Çocuklara Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Durma Eğitimi Verildi

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen bir proje kapsamında çocukların uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla eğitim düzenlendi. Eğitime kamu personeli, muhtarlar, özel güvenlik görevlileri, öğrenci ve veliler ile STK temsilcileri katıldı. 'Narko Rehber' adı verilen eğitimde, çocuklara uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklar konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

19.09.2023 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde çocukların uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla eğitim düzenlendi.

İçişleri Bakanlığının çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımlarının önüne geçmek adına duyarlılığın geliştirilmesi için yürüttüğü proje çerçevesinde Çankırı'nın Çerkeş ilçesindeki 80. Yıl Okulu Konferans Salonu'nda eğitim düzenlendi. Kamu personeli, mahalle ve köy muhtarları, özel güvenlik görevlileri, öğrenci ve veliler ile STK temsilcilerinin katıldığı 'Narko Rehber' eğitiminde, çocukların uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla bilgilendirmeler yapıldı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Çerkeş'te Çocuklara Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Durma Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement