Didim'de öğrenci ve velilere narkotik eğitimi düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Didim'de öğrenci ve velilere narkotik eğitimi düzenlendi

Didim\'de öğrenci ve velilere narkotik eğitimi düzenlendi

Aydın'ın Didim ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrenci ve velilere yönelik narkotik eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi hedeflendi.

01.12.2023 14:38  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği ve Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından öğrenci ve velilerine yönelik eğitim düzenlendi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. TUBİM Büro Amirliği ve Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından Didim ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında öğrenci ve velilerine yönelik eğitim eğitim düzenlendi. Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu'nda görevli 27 öğretim görevlisine 'Narko-Yetişkin' eğitimi, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere 'Narko- Gençlik' eğitimi ve Didim Zeynep- Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Didim Anadolu Lisesi velilerine yönelik 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında eğitim düzenlenerek broşür dağıtıldı. Eğitim verilen tüm gruplara UYUMA Uygulaması hakkında bilgi verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Didim'de öğrenci ve velilere narkotik eğitimi düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement