Ergene Belediyesi'nden Eğitim ve Etkinlikler Devam Ediyor - Son Dakika
Eğitim

Ergene Belediyesi'nden Eğitim ve Etkinlikler Devam Ediyor

Ergene Belediyesi\'nden Eğitim ve Etkinlikler Devam Ediyor

Ergene Belediyesi, ilçede düzenlediği eğitim ve etkinliklerle ilkokula hazırlanan çocuklara destek oluyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, oyun evinde düzenlenen etkinliklerde okul öncesi eğitimlerin yanı sıra görsel sanatlar ve beden eğitimi derslerinin verildiğini belirtti. Uzman öğretmenlerin çocuklarla özel olarak ilgilendiğini vurgulayan Yüksel, çocukların gelişimine büyük katkı sunduklarını ifade etti. Saray Belediyesi ise ilçedeki çalışmaların aksamaması için araç filosunu 3 araçla güçlendirdi. Belediye Başkanı Özgen Erkiş, alınan araçların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılacağını açıkladı.

24.08.2023 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediyesi'nin ilçede düzenlediği eğitim ve etkinlikler devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, belediyeye ait oyun evinde düzenledikleri etkinliklerde, okul öncesi eğitimlerin yanı sıra görsel sanatlar ve beden eğitimi derslerinin verildiğini söyledi.

Yüksel, çocukların ilkokula hazırlanmasına son derece önem verdiklerini, oyun evinde her gün farklı etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.

Uzman öğretmenlerin çocuklarla özel olarak ilgilendiğini aktaran Yüksel, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların akıllı, bilim yolunda, kültürü sanatı hayatına katmış, milli değerlerine bağlı nesiller olmalarını sağlamak için çok çalışıyoruz. Verilen eğitimlerle onların gelişimine büyük katkı sunuyoruz."dedi.

Saray Belediyesi araç filosunu 3 araçla güçlendirdi

Saray Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği çalışmaların aksamaması amacıyla 3 aracı filosuna kattı.

Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yaptığı açıklamada, alınan araçların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılacağını söyledi.

Araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini aktaran Erkiş, Devlet Malzeme Ofisi'nden yeni araç alımına ilişkin çalışma yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Ergene Belediyesi'nden Eğitim ve Etkinlikler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement