Menteşe Belediyesi, 1. sınıf öğrencilerine 'Dayanışma Çantası' dağıtıyor - Son Dakika
Eğitim

Menteşe Belediyesi, 1. sınıf öğrencilerine 'Dayanışma Çantası' dağıtıyor

Menteşe Belediyesi, 1. sınıf öğrencilerine \'Dayanışma Çantası\' dağıtıyor

Menteşe Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla birlikte 1. sınıfa başlayan öğrencilere 'Dayanışma Çantası' vererek eğitimlerine destek oluyor. Kırsal mahallelerde uygulanan proje kapsamında, her yıl bin öğrenciye ulaşılıyor. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, projenin bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitim hayatına katkı sağladığını belirterek, çantaların içinde defter, silgi, kalem gibi malzemelerin bulunduğunu ve velilerin kırtasiye yükünü hafiflettiklerini söyledi. Başkan Gümüş, çanta dağıtımının bir hafta içinde tamamlanacağını ifade etti.

19.09.2023 14:32

Menteşe Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla 1. sınıfa başlayan öğrencilere dayanışma çantası vererek eğitimlerine destek oluyor.

Kırsal mahallelerde uygulanan proje kapsamında, her yıl eğitim öğretim hayatına yeni başlayan bin öğrenciye ulaşılıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, gazetecilere, proje ile bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitim hayatlarına katkı sağladıklarını söyledi.

Menteşe Belediyesi olarak geçen yıllarda hayata geçirdikleri "Dayanışma Çantası" projesine bu yıl da devam ettiklerini belirten Gümüş, "Kırsal mahallelerimizde eğitim-öğretim hayatına yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik başlayan uygulama kapsamında, küçük öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamış oluyoruz. İçerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik, pastel ve kuru boya kalemleri gibi malzemelerin bulunduğu çantalarımız ile velilerimizin kırtasiye yükünü de biraz olsun hafifletmiş oluyoruz." dedi.

Gümüş, kırsaldaki imkan ve olanakları yakından takip ettikleri projeye çok önem verdiklerini anlatarak, projenin çocukların yüzlerindeki bir tebessüm ile hayat bulup, hedefine ulaştığını dile getirdi.

Yerkesik Mahallesi'ndeki çanta dağıtımı sırasında çocuklar ile yakından ilgilenen Gümüş, hafta içerisinde kırsaldaki bin öğrenciye "Dayanışma Çantaları"nın ulaşacağını ifade etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Menteşe Belediyesi, 1. sınıf öğrencilerine 'Dayanışma Çantası' dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement