Muratpaşa Belediyesi Kurslarından Üniversite Kazanan Gençler Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

Muratpaşa Belediyesi Kurslarından Üniversite Kazanan Gençler Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediyesi Kurslarından Üniversite Kazanan Gençler Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediyesi tarafından açılan kurslardan yararlanarak üniversiteyi kazanan gençler, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti. Belediye, spor bilimleri fakültelerine hazırlık için 20 öğrenciye spor eğitmenleri ve antrenörleriyle sınavlara hazırlık imkanı sağlamıştı. 14 genç, istedikleri üniversiteyi kazandı. Başkan Uysal, sporun disiplin, planlama ve çaba gerektirdiğini vurgulayarak gençleri tebrik etti. Öznur Yılmaz ise özel kursların pahalı olduğunu belirterek belediyenin kurslarına başvurduğunu ve hayalini kurduğu üniversiteyi kazandığı için mutlu olduğunu ifade etti.

17.09.2023 12:28

Muratpaşa Belediyesinin açtığı kurslardan yararlanarak üniversiteyi kazanan gençler, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ederek verilen destek için teşekkür etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin özel yetenek sınavıyla girilen spor bilimleri fakültelerine hazırlık için 20 öğrenci, belediyenin spor eğitmenleri ve antrenörleriyle sınava hazırlandı.

Gençlerden 14'ü, istediği üniversiteyi kazandı. Üniversite kazanan gençleri kabul eden Başkan Uysal, iyi bir sporcu olmanın disiplin, plan ve efor gerektirdiğini ifade etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini kazanan 18 yaşındaki Öznur Yılmaz da özel kurslar çok pahalı olduğundan belediyenin kurslarına başvurduğunu belirterek, hayalini kurduğu üniversiteyi kazandığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Muratpaşa Belediyesi Kurslarından Üniversite Kazanan Gençler Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement