Sırp Öğrenciler Manisa'nın Kula İlçesini Gezdi - Son Dakika
Eğitim

Sırp Öğrenciler Manisa'nın Kula İlçesini Gezdi

Sırp Öğrenciler Manisa\'nın Kula İlçesini Gezdi

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Yunus Emre Enstitüsünde Türkçe öğrenen 18 öğrenci, Manisa'nın Kula ilçesini gezmek için Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Türkçe Yaz Okulu Araştırma ve Geliştirme Projesi kapsamında Manisa'ya geldi. Öğrenciler, Tapduk Emre ve Yunus Emre türbelerini ziyaret ederek Kula-Salihli Global Jeoparkı'nı gezdi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerle yemekte bir araya gelerek memnuniyetini dile getirdi.

21.07.2023 16:02

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Yunus Emre Enstitüsünde Türkçe öğrenen farklı yaş ve meslek gruplarından 18 öğrenci, Manisa'nın Kula ilçesini gezdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen "Türkçe Yaz Okulu Araştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında Manisa'ya gelen öğrenciler, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçeyi görme fırsatı buldu.

Tapduk Emre ve Yunus Emre türbelerini ziyaret eden öğrenciler, Kula- Salihli Global Jeoparkı'nı gezdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerle yemekte bir araya geldi. Tosun, öğrencileri Kula'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sırp Öğrenciler Manisa'nın Kula İlçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement