Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İmranlı Meslek Yüksekokulu inşaatını inceledi - Son Dakika
Eğitim

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İmranlı Meslek Yüksekokulu inşaatını inceledi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İmranlı Meslek Yüksekokulu inşaatını inceledi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İmranlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatını incelemek üzere ziyarette bulundu. İmranlı Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından yaptırılan yüksekokul binası hakkında bilgi alan Yıldız'a, İmranlı Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de eşlik etti.

21.07.2023 13:51  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, inşaatı devam eden İmranlı Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, İmranlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİYAD) tarafından yaptırılan 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip yüksekokul binası inşaatını gezen Yıldız, Dernek Başkanı Celal Koç ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi aldı.

Yıldız'a ziyaretine İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Enis Baha Biçer, İmranlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Ergün, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Kemal Demetçiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Doğan da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İmranlı Meslek Yüksekokulu inşaatını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement