Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Ücretsiz Müzik Kursu Düzenlenecek - Son Dakika
Eğitim

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Ücretsiz Müzik Kursu Düzenlenecek

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Ücretsiz Müzik Kursu Düzenlenecek

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ritim, keman, klarnet ve kanun eğitimlerinin verileceği ücretsiz müzik kursu düzenlenecek. Kurs, 21 Temmuz'da Sosyal Yaşam Merkezi Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi'nde başlayacak. Üniversite akademik ve idari personel ile öğrenciler, 14 Temmuz'a kadar E-Otomasyon üzerinden başvuru yapabilecekler. Ayrıca, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Sarıgül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar'ı ziyaret etti. Başkan Uzunlar, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Koncagül ise Uzunlar'a çalışmalarında başarılar diledi.

30.06.2023 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile ücretsiz müzik kursu düzenlenecek.

Ritim, keman, klarnet ve kanun eğitimlerinin verileceği kurs, 21 Temmuz itibariyle Sosyal Yaşam Merkezi Öğrenci Toplulukları Çalışma Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kursa katılmak isteyen üniversite akademik ve idari personel ile öğrenciler, E-Otomasyon üzerinden 14 Temmuz'a kadar başvuru yapabilecek.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Uzunlar'a ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Sarıgül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Uzunlar, Koncagül, Çetin ve Sarıgül ile bir süre makamında görüştü.

Uzunlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Koncagül ziyarette, Uzunlar'a çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Ücretsiz Müzik Kursu Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement