Validen Okul Ziyareti - Son Dakika
Eğitim

Validen Okul Ziyareti

Validen Okul Ziyareti

Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın Suadiye Yıldız Entegre Anadolu Ve Ticaret Meslek Lisesi'nde Ki Yurt Binasının Dersliğe Çevrilmesi İle İlgili İnceleme de Bulundu

20.10.2010 14:40  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli valisi ercan topaca'nın suadiye yıldız entegre anadolu ve ticaret meslek lisesi'nde ki yurt binasının dersliğe çevrilmesi ile ilgili inceleme ziyaretinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da hazır bulundu.

Vali Topaca ve Başkan Karabalık'a Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, Yıldız Entegre Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız da eşlik etti.

Suadiye Yıldız Entegre Anadolu ve Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Yılmaz Yiğit, vali ve beraberindeki heyete okul hakkında bilgi verdi. Okul öğrencileri için yapılan ve talep olmaması nedeniyle kullanılamayan yurt binasının derslik olarak değerlendirilmesi için yerinde inceleme yapan vali Topaca ve beraberindekiler okulu gezdiler. Vali yurt binasının dersliğe çevrilerek gelecek yıl eğitim öğretim döneminde daha işlevsel hale gelmesi için gerekli çalışmanın yapılması konusunda talimat verdi.

Okulun yapımını üstlenen Yıldız Entegre Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız da temeli atılan spor salonunun inşaatının hızlandırılması konusunda gereken çalışmanın yapılacağını ifade etti. Vali Topaca ve beraberindekiler okulda bu yıl açılan yeni bölümler olan radyo televizyon ile gazetecilik alanlarının laboratuarlarını da gezip gördüler. Okul öğrencileri ile de sohbet eden vali ve beraberindekiler incelemeleri ardından okuldan ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Validen Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement