6 Taşınmaz Özelleştirilecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

6 Taşınmaz Özelleştirilecek

15.05.2026 08:29

ÖİB, 4 ildeki 6 taşınmazı satışla özelleştirecek, ihaleler 9-10 Haziran'da yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 4 ildeki 6 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

ÖİB'nin yatırımcılara yönelik duyurusu, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Antalya'nın Alanya, Ankara'nın Çankaya, İzmir'in Aliağa ve Yalova'nın merkez ilçelerindeki bazı taşınmazların satışı yapılacak.

Son teklifler Antalya'daki 2 taşınmaz için 9 Haziran, Ankara, İzmir ve Yalova'daki toplam 4 taşınmaz için 10 Haziran'a kadar verilebilecek.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" usulüyle gerçekleştirilecek. Süreç, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırmayla sonuçlandırılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 6 Taşınmaz Özelleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement