70 Ülkenin Ticari Ateşesi ATO'da - Son Dakika
Ekonomi

70 Ülkenin Ticari Ateşesi ATO'da

70 Ülkenin Ticari Ateşesi ATO\'da

ATO, Ankara'nın dış ticaretini geliştirmek amacıyla yarın 70 ülkenin ticari ataşesi ile ATO meclis, komite ve komisyon üyeleri bir araya gelecek.

23.01.2014 14:55  Güncelleme: 14:54

Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara'nın dış ticaretini geliştirmek amacıyla yarın 70 ülkenin ticari ataşesi ile ATO meclis, komite ve komisyon üyeleri bir araya gelecek.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara'nın dış ticaretini geliştirmek amacıyla 24 Ocak Cuma günü, 70 ülkenin Ticari Ateşesi ile ATO meclis, komite ve komisyon üyelerinin bir araya geleceği bildirildi. Açıklamada, ATO Başkanı Salih Bezci ile Meclis Başkanı Nuri Gürgür'ün ev sahipliğinde gerçekleşeceği belirtilen "Ticari Ateşelikler ile Tanışma Yemeği"ne, 70 ülkeden 80 bürokratın yanı sıra Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski ve Kazakistan Büyükelçisi Canseyit Tuymabayev'in de katılacağı kaydedildi.

Açılış konuşmalarını Bezci ve Gürgür'ün yapacağı tanışma yemeğine ayrıca, çeşitli oda ve borsa başkanları ile sivil toplum kuruluşları başkanlarının da katılacağı ifade edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 70 Ülkenin Ticari Ateşesi ATO'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement