Ağbal: "Savunma ve Güvenlik Birimlerinin Modernizasyon Harcamaları İçin Bütçeden İlave 18,7 Milyar... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağbal: "Savunma ve Güvenlik Birimlerinin Modernizasyon Harcamaları İçin Bütçeden İlave 18,7 Milyar...

16.10.2017 13:06

- Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın sunumu ANKARA - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ocak-Eylül 2017 Dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2017 Yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı hakkında basın toplantısı düzenledi.

- Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın sunumu ANKARA - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ocak- Eylül 2017 Dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2017 Yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı hakkında basın toplantısı düzenledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal: "Savunma ve güvenlik birimlerinin ihtiyacı olan modernizasyon harcamaları için bütçeden ilave 18,7 milyar lira kaynak ayırdık."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ağbal: 'Savunma ve Güvenlik Birimlerinin Modernizasyon Harcamaları İçin Bütçeden İlave 18,7 Milyar... - Son Dakika


Advertisement