Ahşap Paletçiler Ekonomideki Canlılıktan Çok Memnun - Son Dakika
Ekonomi

Ahşap Paletçiler Ekonomideki Canlılıktan Çok Memnun

Ahşap Paletçiler Ekonomideki Canlılıktan Çok Memnun

Ahşap Palet Üreticisi işadamları, Kocaeli’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

22.07.2014 18:41

Ahşap Palet Üreticisi işadamları, Kocaeli'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğin ardından düzenlenen değerlendirme toplantısında bu yıl Nisan ayından sonra ekonomide belirgin bir canlılık olduğu vurgulandı.

Avrupa Palet Üreticileri Birliği Türkiye Ulusal Komitesi (TEPAL) Ahşap Palet Sanayicileri Derneği (TAPSİAD) üyeleri Kocaeli Imperial Park Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde buluştular. Ahşap palet sektöründe faaliyet gösteren 50 dolayında firma temsilcisinin katıldığı yemek sonrasında da sektör değerlendirme toplantısı yapıldı.

SEKTÖR ÇOK HAREKETLİ

Toplantıda söz alan ahşap palet üreticileri, ekonominin çok hareketli olduğunu ve sürekli yeni sipariş aldıklarını belirtiler. Yerel seçimlerden hemen sonra ekonomide belirgin bir canlanma görüldüğünü belirten ahşap palet üreticileri yeni siparişlere yetişmek için yoğun tempoyla çalıştıklarını vurguladılar.

TEPAL ve TAPSİAD Başkanı Akın Balcıoğlu da, ekonominin canlı olması nedeniyle morallerinin yüksek olduğunu söyledi. Balcıoğlu Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında ekonominin çok canlı olduğunu belirterek, "Canlılık hem iç piyasada, hemde ihracatta artarak devam ediyor. Üyelerimiz aldıkları siparişleri yetiştirebilmek için vardiya sayılarını arttırmaya başladı. Canlılığın sürekli olmasını diliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ahşap Paletçiler Ekonomideki Canlılıktan Çok Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement