Akaryakıta Yapılan Zam Protesto Edildi - Son Dakika
Ekonomi

Akaryakıta Yapılan Zam Protesto Edildi

Akaryakıta Yapılan Zam Protesto Edildi

Tüketiciler Birliği'ninde aralarında bulunduğu çeşitli sivil toplum kuruluşları, "Ekonominin can simidi zam" yazılı kartondan yapılmış kazığı yakarak, akaryakıta yapılan zammı protesto etti

12.12.2010 19:17

Tüketiciler Birliği'ninde aralarında bulunduğu çeşitli sivil toplum kuruluşları, "Ekonominin can simidi zam" yazılı kartondan yapılmış kazığı yakarak, akaryakıta yapılan zammı protesto etti.

Tüketiciler Birliği, Tüketici Örgütleri Federasyonu ve Tüketici Dernekleri Federasyonu üyesi 10 kişi Taksim Meydanı Gezi Parkı'nda toplandı. Grup ellerinde, "Kriz teğet geçti", "Ekonominin can simidi zam" yazılı pankartlar taşıdı.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, akaryakıt ürünlerine yapılan zammı ve hükümeti eleştirdi. Kaya, akaryakıttan alınan yüksek vergilerin düşürülmesini istedi. Tüketici Örgütleri Federasyonu Başkanı Fuat Engin'in ve Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz da konuşmalarında akaryakıta yapılan zammı eleştirdi.

Grup daha sonra "Ekonominin can simidi zam" yazılı kartondan yapılmış kazığı yaktı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Akaryakıta Yapılan Zam Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement