Akhisar'da Turizm Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Ekonomi

Akhisar'da Turizm Haftası Kutlamaları

Akhisar\'da Turizm Haftası Kutlamaları

Turizm Haftası Nedeniyle Manisa'nın Akhisar İlçesinde Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi Öğrencileri Kutlama Programı Gerçekleştirdi.

18.04.2008 16:34

Turizm Haftası nedeniyle Manisa'nın Akhisar ilçesinde Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri kutlama programı gerçekleştirdi.

Belediye Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Mustafa Çek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuş yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, programı hazırlayan öğretmenleri tebrik etti.

Akhisar'ın tarihi ve turistik özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek ise, “Turizm sektöründe de mümkün olduğunca dışarıdan ülkemizi ziyaret etmek için, eğlenmek, dinlenmek için, kültürel faaliyetlerde bulunmak için insanların gelmesine ve ülkemizin tanıtılmasına yönelik faaliyetlerde bulunmamız gerekiyor. Akhisar ilçemiz turistlerin günü birlik uğrak yeri olabilir. Ancak ilçemiz turizm açısından yoğun faaliyetlerin yaşandığı bir yer değil. Bunun için daha fazla çalışmamız lazım.” dedi.

Akhisar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi'nin hazırladığı tanıtım filmi izlendikten sonra 8 öğrencinin oynadığı “Sınır Taşı” seyirlik oyun izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerin teakwondo gösterilerinden sonra okulun Edebiyat Öğretmeni Zuhal Göçmüş, “Türkiye” adlı şiir okudu. Zeybek ve göçmen oyunlarının sergilendiği gösterilerin ardından sonra okul müdürü yardımcısı Erdal Çokdinç'in yönettiği THM konseriyle program sona erdi.

(BG-MY-ÖA) 18.04.2008 16:20 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Akhisar'da Turizm Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement