Anadolu Sigorta, Teknik Altyapısını Güçlendirdi - Son Dakika
Ekonomi

Anadolu Sigorta, Teknik Altyapısını Güçlendirdi

Anadolu Sigorta, Teknik Altyapısını Güçlendirdi

Anadolu Sigorta, Kural, Servis ve Süreç Temelli Yazılım Çözümü ve Gelişmiş Donanım Ürünlerinin Kullanıldığı Yeni Sistemlerle Teknik Altyapısını Güçlendirdi.

21.02.2008 23:35

Anadolu Sigorta, kural, servis ve süreç temelli yazılım çözümü ve gelişmiş donanım ürünlerinin kullanıldığı yeni sistemlerle teknik altyapısını güçlendirdi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, yazılım alanındaki son yenilikler ve güncel teknolojilerin ışığında teknolojik altyapılarını tümüyle yeniden yapılandırdıklarını belirterek, "Söz konusu değişim projesi, şirketimizin ürün yönetimi ayağında bin 500 acente ve 3 bin 500 kullanıcımız tarafından kullanılmaya başlandı" dedi.

Anadolu Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, ürün ve hizmetler bu altyapı üzerinden acentelerin kullanımına açılırken, kısa bir süre içinde tüm ürün gamı ve yeni ürünler de aynı teknolojik altyapıdan hizmet verecek.

Teknolojik yenilenmenin yanı sıra Anadolu Sigorta, tüm iş süreçlerinin gözden geçirilip güncellendiği bir diğer projeyi de hayata geçirdiği bildirildi.

İş süreçlerinin detaylı olarak incelendiği 'Süreç Geliştirme Projesi'nden elde edilen sonuçlardan teknolojik altyapının yenilenmesi sürecinde de faydalanılacağını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, bu süreç sonucunda şirket genelinde güçlü, yenilenmiş ve verimliliği maksimum seviyeye çıkarılmış yeni bir sistemin hayata geçirilmekte olduğunu vurguladı.

Su, "Yazılım ve süreç analizi projeleriyle paralel olarak yürütülen; fiyatlama modeli, sağlık provizyon sistemi, hasar yönetim sistemi benzeri diğer projeler de; değişim, operasyonel verimlilik ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleriyle uyumlu olarak devam ettirilmekte" diye konuştu.

Su, gerçekleştirilen bu yeni projelerin, önümüzdeki yıllarda sektörde beklenen değişim dinamikleri sonucunda çok daha önemli ve değerli olacağına inandığını da belirtti.

(CY-CY-BA-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Anadolu Sigorta, Teknik Altyapısını Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement