ATO'ya "Sivil Toplum Dostu" Beratı - Son Dakika
Ekonomi

ATO'ya "Sivil Toplum Dostu" Beratı

ATO\'ya "Sivil Toplum Dostu" Beratı

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP), Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a "Sivil Toplum Dostu" beratı verdi.

17.06.2017 10:44

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP), Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a "Sivil Toplum Dostu" beratı verdi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre Baran, ASTOP Onursal ve Kurucu Başkanı Veli Sarıtoprak başkanlığındaki heyet, ATO Başkanı Baran'ı makamında ziyaret etti.

ATO Başkanı Baran, sivil toplum kuruluşları ile iş birliğine hazır olduklarını belirterek, "Tüm sivil toplum kuruluşlarımıza kapımız açık." ifadesini kullandı.

ASTOP tarafından Baran'a "Sivil Toplum Dostu" beratının sunulmasının ardından Sarıtoprak, ATO Başkanının göreve başladığı günden bu yana çok sayıda sivil toplum kuruluşu ile bir araya geldiğini hatırlattı. Sarıtoprak, platform olarak ATO'ya destek vermeye hazır olduklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ATO'ya 'Sivil Toplum Dostu' Beratı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement