Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Kışlık Sebze Fide Dağıtımı - Son Dakika
Ekonomi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Kışlık Sebze Fide Dağıtımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi\'nden Kışlık Sebze Fide Dağıtımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin seralarında üretilen kışlık sebze fideleri, yarından itibaren tüm Aydın'da vatandaşlara dağıtılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu yıl da yüz binlerce fideyi vatandaşlarla buluşturacaklarını belirtti.

07.11.2023 17:15  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin seralarında kışlık sebzelerden fide üretimine devam ediliyor. Bozdoğan'daki Yerel Tarım Ürünleri Serası'nda üretilen fideler, yarından itibaren kent halkına dağıtılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu yıl da yüz binlerce fideyi vatandaşlarla buluşturacaklarını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yerel tarım ürünlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda kışlık sebzelerin fideleri üretilirke,n dağıtımlara yarından itibaren başlanacak. Bu yıl kışlık marul, lahana, karnabahar ve brokoli fidelerinin dağıtımı yapılacak.

"FİDE ŞENLİĞİ YAPACAĞIZ"

Yerel tarım ürünlerinin gelecek nesillere aktarılmasını önemsediklerini vurgulayan Çerçioğlu, "Yere tohum düşse bereket fışkıran Aydınımızın topraklarında üretilen sebze ve meyvelere yerel yönetim olarak sahip çıkıyoruz. Vatandaşlarımızın da yerel tarım ürünlerine bizler gibi sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu sebeple bu kış da Aydın genelinde fide şenliği yapıyoruz. Ürettiğimiz yüz binlerce fideyi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Kışlık Sebze Fide Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement