"Yatırımcıyı En İyi Anlayan Banka Olmaya Çalışıyoruz" - Son Dakika
Ekonomi

"Yatırımcıyı En İyi Anlayan Banka Olmaya Çalışıyoruz"

"Yatırımcıyı En İyi Anlayan Banka Olmaya Çalışıyoruz"

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Adana OSB Başkanlığını ziyaretinde, yatırımcıyı en iyi anlayan banka olmaya çalıştıklarını söyledi.

21.01.2014 10:09  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'nı (AOSB) ziyaretinde, yatırımcıyı en iyi anlayan banka olmaya çalıştıklarını söyledi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahit Gözek, Zahit Balbay ve AOSB Genel Sekreteri Mustafa Keskin ile birlikte konuk ettiği Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'a, bölge hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Sütcü, Adana OSB'nin Türkiye'deki en büyük 10 sanayi bölgesi arasında yer aldığını belirterek, "AOSB'miz, mevcut ihracat potansiyeli ile de öne çıkıyor. Adana'daki toplam ihracatın yüzde 50'sini gerçekleştiren AOSB üzerinden, yıllık bir milyar dolarlık ihracat yapılıyor. Bunun yanında bölgemizde tüketilen toplam doğalgaz miktarı, Adana'daki toplam tüketiminin yüzde 41'ini oluşturuyor. Kayıtlı istihdamın yüzde 12'sini bünyesinde barındıran AOSB'mizde yeni yatırımlarla bu oranın daha da artması bekleniyor" dedi.

Adana'nın hızla gelişmesine ve büyümesine paralel olarak iş dünyasının da stratejilerini geliştirerek önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Sütcü, "2023 Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda Türkiye'mizin en önemli bankalarından biri olan Vakıfbank'tan finansal konuda sanayicilerimize destek bekliyoruz" diye konuştu.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise Adana'nın ihracat rakamlarını ve iş dünyasının gayretlerini takdirle izlediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Vakıfbank olarak biz, yatırımcılarımızın halinden en iyi anlayan banka olmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızdan da her geçen gün olumlu sonuçlar alıyoruz. Adana'nın büyümesinin ivme kazanması için biz neler yapabiliriz, bunu düşünüyoruz. Adana Organize Sanayi üyeleri için yaptığımız çalışmalarımızla daha kolay hale getireceğimize inanıyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 'Yatırımcıyı En İyi Anlayan Banka Olmaya Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement