Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Ekonomi

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Play-off Mücadelesi Veren Orduspor'un Tesislerinde Çim Saha, Kondisyon Salonu ve Sosyal Tesisler Hizmete Açıldı.

18.04.2008 19:07

Bank Asya 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Orduspor'un tesislerinde çim saha, kondisyon salonu ve sosyal tesisler hizmete açıldı.

Zamanın valisi Kemal Yazıcıoğlu döneminde Durugöl'de inşa edilen Orduspor Tesisleri, gerçekleştirilen çalışmalarla her yıl giderek büyüyor. Bugüne kadar sentetik sahada antrenman yapan Mor-beyazlı takım, Süper Lig takımlarına yakışır nitelikte bir çim sahaya kavuştu. Ordu Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün gayretleri sonucu inşa edilen çim saha ile kulüp binasında Ordulu işadamlarının yoğun desteğiyle yeniden dizayn edilen dinlenme salonu, kondisyon merkezi, idari birimler hizmete girdi.

Düzenlenen açılış törenine başta Vali Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, daire müdürleri ve işadamları katıldı. Açılışta Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, İdari Menajer Dursun Karamustafaoğlu ve futbolcular da hazır bulundu.

Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, açılışta yaptığı konuşmada, emeği geçen herkese teşekkür etti. Orduspor'un şu anki konumu itibariyle Süper Lig aday adayı olduğunu işaret eden Bodur, "Tesislerimiz Süper Lig takımına yakışır niteliktedir. İnşallah gelecek yıl Süper Lig maçları için kullanırız" dedi.

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl de, "Orduspor bana göre Süper Lig adayıdır. İnanıyorum ki, sezon sonunda sokaklar Süper Lig için coşacak" diye konuştu. Teknik Direktör İsmail Kartal'ı da takdir eden Vali Gözlügöl, "Daha geleli şu kadarcık zaman oldu, benden fazla seviliyor. İnanıyorum bu sevgi ile sezon sonu hepimiz sevineceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından çim saha ve sosyal tesislerin yapımına katkıda bulunan Vali Said Vakkas Gözlügöl, Belediye Başkanı Seyit Torun, Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan, TEDAŞ Ordu İl Müdürü Halil Mermer, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, işadamları Osman Akyol, Yılmaz Kırmancı, Metehan Baysal, Refik Şener'e plaket takdim edildi.

Çim sahanın açılış kurdelesini Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk birlikte kesti. Açılış sebebiyle verilen kokteylde davetlilere Orduspor marşı ve bestesi bulunan CD hediye edildi.

(MAK-SA-İY-NÇ-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement