Bankalardan "Babalar Günü" Fırsatları - Son Dakika
Ekonomi

Bankalardan "Babalar Günü" Fırsatları

Bankalardan "Babalar Günü" Fırsatları

Bankalar, Babalar Günü'ne yönelik başlattıkları kampanyalarla "cazip" kredi seçenekleri, kredi kartı alışverişlerinde ise puan ve ek taksit imkanı sunuyor.

13.06.2013 11:24

-Bankalar, Babalar Günü'ne yönelik başlattıkları kampanyalarla "cazip" kredi seçenekleri, kredi kartı alışverişlerinde ise puan ve ek taksit imkanı sunuyor

Bankalar, 16 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla ihtiyaç kredisinden taşıt kredisine, para puandan indirimli alışverişe kadar özel kampanyalar hazırladı.

AA muhabirinin bankaların internet sitelerinden yaptığı derlemeye göre, VakıfBank, Babalar Günü  kapsamında 5 bin liraya kadar, aylık yüzde 0,78 faizle kredi sağlıyor. 11 aya varan vade seçenekleriyle sunulan kredi, tüm ihtiyaçlar için talep edilebiliyor.

Türkiye İş Bankası, 16 Haziran'a kadar Misspera.com'dan Maximum Kart veya Maximiles ile yapılacak 20 lira ve üzeri alışverişte yüzde 15 indirim  ve 5 Temmuz'a kadar da Kliksa.com'daki elektrikli ev aletleri, kişisel bakım, spor, kitap, film, müzik, ofis ve kırtasiye kategorilerinden Maximum Kart veya Maximiles ile yapılacak alışverişte de yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.

Finansbank, 30 Haziran'a kadar CardFinans'la tek seferde yapılacak 100 lira ve üzerindeki 5 taksitli alışverişlerde, 9-21 Temmuz arasında geçerli olmak üzere 50 lira değerinde ParaPuan kazandırıyor. Kampanya için cep telefonlarından "BABAM"  yazıldıktan sonra, boşluk bırakılıp kredi kartının son 6 hanesi eklenerek 2273'e kısa mesaj atılması gerekiyor.

Özel taşıt kredisi

Babalar Günü'ne özel taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Akbank, 12 aydan 60 aya kadar değişen vade seçeği sunuyor. Tüketiciler, kampanya kapsamında indirimli faiz oranlarından 21 Haziran'a kadar faydalanabilecek.

Halkbank, paraf kredi kartı ile Bimeks, Darty, ElectroWorld, Gold Teknoloji Marketleri, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan tek seferde yapılacak alışverişlerde ek 6 taksit imkanı sunuyor. 16 Haziran'a kadar sürecek kampanya, söz konusu teknoloji marketlerden tek seferde yapılacak 500 lira ve üzeri işlemlerde 75, 1000 lira ve üzerinde ise 150 lira indirim sağlıyor.

Babalar gibi kampanya

Bank Asya'nın, "Babalar Günü'nde Babalar Gibi Kampanya!" sloganıyla düzenlediği kampanya kapsamında, 16 Haziran'a kadar Asya Card ile anlaşmalı iş yerlerinden her gün istediği tutarda taksitli harcama yapan 25'inci müşteriye, 100 lira değerinde Asya Puan verilecek. Bank Asya aracılığıyla Asya Emeklilik Bireysel Emeklilik planlarından herhangi birini yaptıranlar da yüzde 25 ek katkı kampanyasından yararlanacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bankalardan 'Babalar Günü' Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement