Başkan Baran, Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Baran, Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Baran, Projeleri Yerinde İnceledi

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez ve İlimtepe’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

20.12.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez ve İlimtepe'de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban ile birlikte bölgede yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi adı. Hacı Osman Mahallesi'nde yapımı devam eden üniversite inşaatına giden Başkan İsmail Baran, kaba inşaatı tamamlanma noktasına gelen binayı, yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirmeyi planladıklarını belirtti.

Körfez'in çehresini değiştirecek, bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik anlamda geliştirecek projeleri hayata geçirmek adına çalışma yürüttüklerini belirten Başkan İsmail Baran, "Üniversite binamızda bunlardan biri. 4 bin 500 öğrenci kapasiteli bir fakülte olacak. Öğrencilerimizin gelmesiyle birlikte bölge özellikle ekonomik anlamda canlanacak. Kaba inşaat bitti. Bundan sonrası iç tefrişat çalışmaları olacak. Her şey planladığımız noktada devam ediyor" dedi.

Başkan Baran, daha sonra bölgedeki diğer çalışmaları da yerinde inceledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Baran, Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement