Başkan Doğan, Mehmet Ali Paşalılar ile Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Doğan, Mehmet Ali Paşalılar ile Buluştu

Başkan Doğan, Mehmet Ali Paşalılar ile Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

28.09.2018 17:57

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde inceleme çalışması kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Geziye Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürleri katıldı. Mahalle muhtarı Yaşar Doğan'da inceleme gezisinde hazır bulunarak eksikler hakkında bilgi verdi. Cadde ve sokakları gezen, esnaflara hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulunan Başkan Doğan, vatandaşlarla da sohbet etti.

Mahallede önemli adımların atıldığına değinen Doğan, "Mehmet Ali Paşa, şehrimizin en eski, mahallelerinden birisi. Buna bağlı olarak yapılaşma ve geçmişten gelen bazı sorunları nedeniyle sürekli üzerinde çalıştığımız bir mahallemiz. Zaman zaman yer sorunu oluyor, park ihtiyacı oluyor. Şu anda bazı sokaklarda alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız önemli anlamda toparlandı. Camilerimize, okullarımıza desteklerimiz sürüyor. Yapımı devam eden camimiz hem o mimarisiyle hem de konumuyla güzel bir proje olacak. Kaba inşaat devam eden Camiye herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Doğan, "Mahallemizde gençlik merkezimizi, millet kıraathanesini açtık. Doğu Kışla'da Kocaeli'nin en büyük pazarını yaparak tarihi bir olayı gerçekleştirdik. Pazarların yer değiştirmeleri büyük problemdir. Perşembe ve Cumartesi pazarlarımızı kapalı bir alana taşıdık. 2009 yılında bir tane kapalı pazarı olmayan bir şehrimiz vardı. Şuanda 11 tane kapalı pazarı olan ve bir kuruş pazarcıdan para almadan milyonlarca harcayarak bu pazarları yapan belediyeleriz. Bütün çabamız şehrimize daha güzel hizmetler kazandırmaktır. Bunun için de milletin kurulunu ziyan etmeden gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Doğan, Mehmet Ali Paşalılar ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement