Belçika'da Lamborghini ticareti yapan aile, 320 bin euroluk yardım alınca hukuksal süreç başlatıldı - Son Dakika
Ekonomi

Belçika'da Lamborghini ticareti yapan aile, 320 bin euroluk yardım alınca hukuksal süreç başlatıldı

Belçika'da durumları kötü olduğu gerekçesiyle 320 bin euroluk yardım alan aile hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Milyonluk Lamborghini ticareti yapmasına rağmen yardımlardan faydalanan aile hakkında hukuki süreç başlatıldı.

23.06.2020 14:35  Güncelleme: 16:06

Belçika'da yoksul oldukları gerekçesiyle sosyal yardımlardan faydalanan bir çiftin Lamborghini ticareti yaptığı ortaya çıktı.

320 BİN EUROLUK YARDIM ALDILAR

Belçika'da yayımlanan DH gazetesinin haberine göre, Liege kentinde yaşayan 54 yaşındaki Antonio ve eşi, 2008-2016 döneminde 320 bin euro tutarında sosyal yardım ve hastalık sigortası desteği aldı.

AİLE HAKKINDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Sosyal desteklemelerden sorumlu kurumlar, yaptıkları incelemede, çiftin yardımlardan faydalanırken, cep telefonu, giyim, bilgisayar, motosiklet ve aralarında 2 adet Lamborghini de olan çok sayıda ürünün ticaretini yaptığını belirledi. Çift hakkında dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamasıyla hukuki süreç başlatıldı.

Belçika\'da Lamborghini ticareti yapan aile, 320 bin euroluk yardım alınca hukuksal süreç başlatıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Belçika'da Lamborghini ticareti yapan aile, 320 bin euroluk yardım alınca hukuksal süreç başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement