Bilimsel İnceleme Yarışması Sonuçlanıyor - Son Dakika
Ekonomi

Bilimsel İnceleme Yarışması Sonuçlanıyor

Bilimsel İnceleme Yarışması Sonuçlanıyor

11 Mayıs Çarşamba günü Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek ödül töreninde Deloitte Eğitim Vakfı'nın düzenlediği 'Bilimsel İnceleme Yarışması'nın ödülleri sahiplerini bulacak.

05.05.2011 10:19

Ödül töreni öncesinde gerçekleşecek olan sürdürülebilirlik konulu panele Türk iş dünyasının başarılı isimleri katılacak. Deloitte Danışmanlık ABD Sürdürülebilirlik Lideri Christopher Park ise panelde konuk konuşmacı olarak yer alacak.

Geleceğin profesyonellerini desteklemek, Türk iş dünyasına yaratıcı, araştırmacı, yenilikçi ve global vizyona sahip lider insan kaynağı yetiştirilmesine katkıda bulunmak üzere kurulan Deloitte Eğitim Vakfı, 11 Mayıs Çarşamba günü Four Seasons Hotel Bosphorus'ta sürdürülebilirlik konulu bir panel düzenleyecek. Panel sonrasında " Türkiye'de Sürdürülebilir Kalkınma ve İş Dünyası" konulu Bilimsel İnceleme Yarışması'nda dereceye giren isimlerin ilk kez açıklanacağı bir ödül töreni gerçekleşecek.

Panele konuk konuşmacı olarak katılacak olan Deloitte Danışmanlık ABD Sürdürülebilirlik Lideri Christopher Park, "Çevreci Yaklaşımlar Stratejik Avantajdır (Green is Strategic Advantage)" başlıklı bir konuşma yapacak. DEVAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Deloitte Danışmanlık Hizmetlerinden Sorumlu Ortak Uğur Süel'in moderatörlüğünü yapacağı "Türk İş Dünyası özelinde Sürdürülebilir Kalkınma" konulu panele Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, Petform Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert, TNT Express Türkiye Ülke Genel Müdürü Turgut Yıldız ve Polat Enerji Genel Müdürü Zeki Eriş katılacak.

Panelin ardından seçici kurul başkanlığı görevini üstlenen Eczacıbaşı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın katılacağı Bilimsel İnceleme Yarışması ödül töreni gerçekleşecek. Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, Sabancı Üniversitesi Rektörü Nihat Berker, DEVAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Süel, Koç Üniversitesi Rektörü Ümran İnan ve Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul'un yer aldığı seçici kurulun oylarıyla belirlenen projelerin sahipleri ödüllerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Bilimsel İnceleme Yarışması Sonuçlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement